Susanne Daasbjerg Christensen
Wellness i infrarød kapsel. En skøn oplevelse. Er stresset og oplever meget uro i krop og hoved. Oplevede fantastisk afslapning mens jeg lå i kapslen. Dagen efter var kroppen total træt. BT faldt betydeligt allerede dagen efter. Kan varmt anbefales.
Elizabeth Hancock
En rigtig god oplevelse at prøve den infrarøde kapsel hos Kosmoliv. Jeg havde i flere dage haft lændesmerter, men ca. 2 timer efter min tur i den infrarøde kapsel slappede min ryg og lænd af og smerterne forsvandt. Jeg kommer igen�� og kan varmt anbefale andre at prøve den.
Anne Walther Lange
Jeg kan >>>varmt >>>anbefale en tur i den infrarøde kapsel hos Kosmoliv ... ren wellness og varme helt ind i sjælen ... Heidi giver altid en dejlig modtagelse. Jeg har piskesmæld og rygproblemer og behandlingen giver en afslapning til de spændinger jeg har grundet min skade...
Tina Borg
En halv time i den infrarøde kapsel, med æteriske dufte og afslappende musik, gjorde noget virkeligt godt for både min krop og mit sind. Tak Heidi �
Carina Jensen
Jeg blev anbefalet behandlingerne af en der selv havde prøvet dem mod smerter og vægttab og jeg er dybt overrasket og imponeret over resultatet efter mine 4 behandlinger indtil nu. Det har hjulpet på mine smeter både i nak og lænd, så jeg kan varmt anbefale at prøve det. Jeg har købt et 12 turs kort og fortsætter med stor glæde. Ikke nok med det hjælper så er det også en dejlig varm og afslappende oplevelse og den rene terapi �
Jane E. Petersen
"En virkelig dejlig, behagelig oplevelse at prøve Kosmolivs infrarøde kapsel – vil næsten kalde det en opgraderet saunaoplevelse – så meget udrensning og så mange gode påvirkninger på bare 30 min. Ren afslapning - virkelig energigivende og en erfaring værd at gentage. Kan kun anbefales."
Steen Møller
Til januar er det 2 år siden jeg startede "mit nye sunde liv". Efter min tur i maskinen i lørdags sad jeg hjemme og tænkte 2 år tilbage, det er lige nøjagtig på dette tidspunkt for 2 år siden at jeg fik min prolaps nr. 2, og var i rigtig store rygproblemer. En tid jeg nu kan se tilbage på med et lille smil på læberne. Et smil fordi du den gang fik mig overbevist om at din infrarøde kapsel kunne hjælpe mig, for det må jeg i den grad sige, den har. Fra en tid hvor jeg hver morgen skulle kravle ud af sengen, bede en masse menneske om hjælp til de ting i hverdagen, jeg ikke kunne selv, samt fylde mig selv med en masse smertestillende piller, til en dag nu hvor jeg kan alt i min hverdag uden at tænke over, hvordan det skal gøres, bare vågne op og stå op af sengen uden smerter. Det er som om at vinde i lotto :-) Og så skulle man tro dette var alt, men det er det ikke, den infrarøde kapsel har også været med til at give mig et vægttab på hele 12 kg samt en fedt % som er faldet meget. Jeg ville ønske, at I alle tog jer tid til at kigge forbi Kosmoliv. Heidi er en meget smilende og yderste hjælpsom person, så om det enten handler om vægttab, ømme muskler, smerter eller andet, så kig forbi hende i Katrinegade 8, Kolding.
Lene Lühdorf Nielsen7.9.15
5 stjerner Jeg kan varmt anbefale infrarød behandling hos Kosmoliv. Jeg har ikke kunne ligge på højre side i 3 år pga en skulderskade men efter få behandlinger i den infrarøde kapsel kunne jeg mærke en forbedring og i dag kan jeg igen ligge på højre side. SKØNT :-) Hos Kosmoliv sørger Heidi altid for, at man føler sig velkommen. :-)
Lone Buur Jørgensen3.9.15
5 stjerner har haft den store fornøjelse, at prøve den infrarøde kapsel hos Kosmoliv idag, Det var en dejlig oplevelse. Kroppen bliver varmet godt igennem, og der sættes gang i udrensningen af affaldsstoffer. Det er ren afslapning for krop og sjæl. Kan på det varmeste anbefales
Mads Hagen3.5.15
5 stjerner Er Marathon Løber. Tag og prøv den infrarøde kapsel. Føler virkelig det er ren doping. Kan varmt anbefales
Lise Ørting27.4.15
4 stjerner Infrarød kapsel.........ahhhh og ihhhh :-) Jeg oplever en total afslapning i hele kroppen, der varer ved længe. Min hud er babyhud stadigvæk...efter en uge. Føler den renser godt i huden og sætter gang i systemet. Kan klart anbefales til hjælp til udrensning af kroppen, huden....og ja, afstressning :-)
Else Marie Jakobsen23.12.14
5 stjerner Fantastisk sted Glæder mig til endnu et besøg på mandag Kan jo næsten ikke vente :-) :-) Tak for Rigtig god service og fantastisk atmosfære :-)
Kristine Sloth Thomsen14.12.14
5 stjerner Efter 2 korsbåndsoperationer har jeg haft store problemer med hævelse og smerter i knæene. Fik anbefalet den infrarødekapsel og har oplevet et stor forbedring i knæene. Efter et par behandlinger har jeg ikke mærket noget i knæene i dagligdagen og hævelserne var væk. Nu begynder jeg at kunne træne ordentligt igen, så jeg kan få styrket benene. Kan kun anbefale at andre prøver dette og kunne ønske jeg havde gjort det noget før. Samtidigt er det total velvære for krop og sind.
Pernille Rasmussen3.10.14
5 stjerner Efter et længerevarende skadesforløb med en overbelastet sene i lysken valgte jeg at prøve den infrarøde kapsel hos Heidi i Kosmoliv. Oplevelse var fantastisk! Jeg kunne med det samme mærke at der skete noget i min lyske. Et par dage efter kunne jeg konstatere, at smerten fra min lyske stort set var væk, og jeg kunne begynde at dyrke motion igen, hvilket skaden havde afholdt mig fra i ca. 2 måneder. Derudover er det en dejlig følelse af velvære man har efter 30 min i kapslen. Kan varmt anbefale den infrarøde kapsel hvis du har spændte muskler, overbelastede sener eller trænger til at stresse af.
Claus Berg27.6.14
5 stjerner Den bedste service! Smilende, glad og venlig hos Heidi i Katrinegade Kolding! Fremragende Thoni mara løbetøj!
Anita Holtehuus3.6.14
5 stjerner Dejlig lille butik med sød og venlig betjening, god vejledning. Kan varmt anbefale varmekapslen
TOP