Hvad siger mine kunder?

Thomas Lyhne12.10.17
Jeg løb "Dirtytrail" i Silkeborg iført mit nye trail-tøj fra WAA. Løbet er 15 km hardcore-trail, med dybe mudderhuller, grene og rødder, moser, smalle singletracks og meget mere. Tøjet fungerede super godt. Tøjet er let, og lommerne i trøjen er perfekte. Jeg medbragte et par gels i lommerne, uden det betød, at trøjen "hoppede" undervejs. (der ville også have været plads til en lille drikkeflaske). Jeg var nervøs holdbarheden, men det var uden grund. Selvom shorts og trøje hang fast i et par grene undervejs, var tøjet uden huller da jeg kom i mål :-) ...... jeg vil helt sikkert anbefale et sæt til alle. Især til dem der har brug for at medbringe gels, vand og evt en jakke. Det kan alt sammen være i trøjens lommer. Thumbs up!!
Maria Janakee Jørgensen28.8.17
Jeg har afprøvet C9 kuren som jeg har købt ved Kosmoliv. Jeg har længe manglet et godt kickstart til min slankekur, jeg var en del skeptisk i starten, men med god, professionel vejledning fra Heidi som arbejder i butikken, nåede jeg at tabe 4 kg på 9 dage. Jeg har nu motivationen og gejsten til at forsætte mit vægttab. Kan varmt anbefale Kosmoliv samt C9 kuren.
Mogens Hinrichsen22.6.17
Efter et godt 100 km bjergløb i Alperne, havde jeg bestilt tid i den infrarøde kapsel. Jeg følte at behandlingen fik affaldsstofferne ud igennem huden og bagefter følte jeg at musklerne var mere medgørlig igen. Jeg fik behandlingen dagen efter løbet og dagen efter behandlingen om morgenen var benene fri for stive muskler. Jeg kan varmt anbefale en behandling i den infrarøde kapsel hos Kosmoliv.
Anette Ronby22.6.17
Super skøn oplevelse i den infrarøde kapsel, jeg havde vild meget ondt og ømme ben efter et langt bjerg løb, men efter en behandling kunne jeg mærke hvordan det havde løsnet op, så benene var hurtigt klar til løb igen. Kan varmt anbefale den.”
Karsten Nielsen5.1.17
Nyt løbetøj har længe stået på ønskesedlen. Til sidst faldt valget på Thoni Mara fra Kosmoliv. I går blev det taget i brug. I hård blæst og bidende kulde var det en fantastisk oplevelse med lækkert løbetøj. Jeg glæder mig næsten til at prøve det i regnvejr. Stor anbefaling til Heidi og Thoni mara tøj
Mads Hagen15. september
Tak Heidi for dine gode råd om tøj. Havde et godt prøve løb til Gendarmløbet. Så nu er Tøjet testet og klar til Lucca Marathon i oktober. Elsker mit nye Thoni Mara tøj. Glæder mig til endnu en behandling i den infrarøde kapsel...
‎Kristine Sloth Thomsen31. marts
Kan virkelig anbefale det lækre tøj fra Kosmoliv, Thoni Mara. Fantastisk at træne i. Virkelig lækker kvalitet og ingen sved lugt. Både brugt det til styrketræning og håndboldtræning :-)
TOP